azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

2bona – milion lyrics

Loading...

тонито:
веќе не е исто
пунам џеб, фул кеш, пунам диско
стари другари нови пари ми се бинго
дури зборите 2вona се на рингтон
west coast или east coast
не ме занима брат да бидеме на чисто
добра иднина ме чека ми е блиско
дури бегате од светлина бев исто

рефрен:
стари другари не ми треба нов
јас сакам нови пари и така до милион
за да утре спијам мирно
и да не мислам на ништо
ти немој не ми суди ако бркам милион
ова е за нас ти го знаеш мојот сон
тука беше ја бев ништо
но веќе ништо не е исто

кун:
сјај у очи блеска, ситуација тешка
имав сон знаев за што сум роден слободно
летам ко пегаз меѓу коњи кој се тешат
дека ќе ме бутнат доле, ниско на под
ја барем сум искрен
ти не знам што мислеше
викаше нема да биде
види денес јас сум лидер

рефрен:
стари другари не ми треба нов
јас сакам нови пари и така до милион
за да утре спијам мирно
и да не мислам на ништо
ти немој не ми суди ако бркам милион
ова е за нас ти го знаеш мојот сон
тука беше ја бев ништо
но веќе ништо не е исто