azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

corazon – salah roso lyrics

Loading...

aku tresno kowe
nanging kowe nggone wong liyo
sing gawe atiku dadi tambah loro

saben dino ngancani
nanging aku mung sebates konco
ora luwih aku trimo, trimo

tulung rungokno ati iki
pengen sesandingan ro sliramu
senajan ati iki salah roso
nanging aku tetep tresno

ngoyak tresno nggone wong liyo
enenge mung gawe loro
mergo tresnaku raiso dadi nyoto

sadar diri nompo kenyataan
kabeh wes tak cubo
nanging sansoyo nggawe aku tambah tresno kowe

tangismu nggawe aku ngerasakke opo sing mbok rasakke
naliko dewek’e ngelarani kowe
rasane ora lilo yen awakmu nganti digawe loro
tatune atimu kuwi dadi tatuku

tulung rungokno ati iki, pengen sesandingan ro sliramu
senajan ati iki salah roso, nanging aku tetep tresno

ngoyak tresno nggone wong liyo enenge mung gawe loro
mergo tresnaku raiso dadi nyoto
sadar diri nompo kenyataan, kabeh wes tak cubo
nanging sansoyo nggawe aku tambah tresno kowe

ngoyak tresno nggone wong liyo enenge mung gawe loro
mergo tresnaku raiso dadi nyoto
sadar diri nompo kenyataan, kabeh wes tak cubo
nanging sansoyo nggawe aku tambah tresno kowe