azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

didi kempot – tresno sepisan lyrics

Loading...

tresno sing sepisan nglalekake ora gampang
jroning ati seprene isih kelingan
yo mung kowe yo mung kowe
ra ono wong liyo ra ono liyane
tekane saiki opo nganti tekan pati
aku dewe seprene yo ora ngerti
yo mung kowe yo mung kowe
ra ono wong liyo ra ono liyane

mung aku lan kowe
sing ngerti lan sing ngrasake
rumangsaku dunyo ra ono sing nduwe

mung aku lan kowe
sing sumpah naliko kae
kanti ikhlas wong loro podo senenge

tresno sing sepisan nglalekake ora gampang
jroning ati seprene isih kelingan

mung aku lan kowe
sing ngerti lan sing ngrasake
rumangsaku dunyo ra ono sing nduwe

mung aku lan kowe
sing sumpah naliko kae
kanti ikhlas wong loro podo senenge

tekane saiki opo nganti tekan pati
aku dewe seprene yo ora ngerti
aku dewe seprene yo … ora ngerti