artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

deviana safara – sak iki wae lyrics

Loading...

sak iki wae
rasah nunggu mene mene
mumpung nang kene
disekseni taman brantase

rasah malu-malu
ndang ngakuo ning ngarepku
yen pancen sliramu
sak tenane tresno aku

sak iki wae
rasah nunggu mene mene
mumpung nang kene
disekseni taman brantase

rasah malu-malu
ndang ngakuo ning ngarepku
yen pancen sliramu
sak tenane tresno aku

yen disimpen ning ati
iso dadi jerawat gedi
mending jujur sak iki
tak rungokne nganggo ati

sak iki wae munio tak rungokne
sejatine rosomu opo podo rosoku
sak iki wae tak muni ndang rungokno
sejatine rosoku amung kanggo sliramu

sak iki wae rasah nunggu mene mene
mumpung nang kene disekseni taman brantase
rasah malu-malu ndang ngakuo ning ngarepku
yen pancen sliramu sak tenane tresno aku

yen disimpen ning ati iso dadi jerawat gedi
mending jujur sak iki tak rungokne nganggo ati

sak iki wae munio tak rungokne
sejatine rosomu opo podo rosoku
sak iki wae tak muni ndang rungokno
sejatine rosoku amung kanggo sliramu

sak iki wae munio tak rungokne
sejatine rosomu opo podo rosoku
sak iki wae tak muni ndang rungokno
sejatine rosoku amung kanggo sliramu

sak iki wae munio tak rungokne
sejatine rosomu opo podo rosoku
sak iki wae tak muni ndang rungokno
sejatine rosoku amung kanggo sliramu


- deviana safara lyrics

deviana safara - sak iki wae lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.