artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

didi kempot – angin wengi lyrics

Loading...

keroso sepi rasa ning atiku
urip dewe ning kene tanpo tresnamu
pirang sasi suwene ora ketemu
ra ono liyane sing tak tunggu tunggu

koyo ngene wong yen nandang rindu
saben wengi mripat iki angel turu
umpomo kangenku kelakon entuk jantu
rasane aku koyo ketiban daru

angin wengi gawanen kangenku
gawanen kangenku kanggo slirane
lintang luku saw-ngen awakku
ning kene aku ngenteni tekane

wes seprene ra ono kabare
kangen ngenteni tekane

koyo ngene wong yen nandang rindu
saben wengi mripat iki angel turu
umpomo kangenku kelakon entuk jantu
rasane aku koyo ketiban daru

angin wengi gawanen kangenku
gawanen kangenku kanggo slirane
lintang luku saw-ngen awakku
ning kene aku ngenteni tekane

wes seprene ra ono kabare
kangen ngenteni tekane
kangen ngenteni tekane


didi kempot - angin wengi lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.