artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

didi kempot – dalan anyar lyrics

kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kuwi mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

kembang tebu sing neng sawah nggrudo
ora garing senajan mongso ketigo
tansah eling jaman semono
neng kulon terminal kertonegoro

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi


- didi kempot lyrics

didi kempot - dalan anyar lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.