azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

eny sagita – gus dur lyrics

Loading...

ora ono rong taun nggonmu dadi presiden
dipekso mudun parlemen
jarene kasus ngono, jarene kasus ngene
neng raono nyatane

dadi lawan politik orde baru
dadi korban ambisi reformis palsu

nadyan cacat netramu nanging ngerti batinmu
ngendi kucing ngendi asu
lsm opo partai, ormas opo mung rt
sing penting tumindake

kelingan welingmu sing prasojo
agomo ng-yomi jagad royo

sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
dijegal kono kene mergo mbelani rakyate
sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
dijegal kono kene mergo mbelani rakyate
sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

nadyan cacat netramu nanging ngerti batinmu
ngendi kucing ngendi asu
lsm opo partai, ormas opo mung rt
sing penting tumindake

kelingan welingmu sing prasojo
agomo ng-yomi jagad royo

sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
dijegal kono kene mergo mbelani rakyate
sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
dijegal kono kene mergo mbelani rakyate
sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake