azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

eny sagita – sewates kerjo lyrics

Loading...

kuat kuatne atimu
nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot dilakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
direw-ngi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo