azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

gmlt – ngertenono ati lyrics

Loading...

aku ra nuntut opo meneh nglarang keras
koe ameh cedak ro kancamu lanang
yen pancene tresnomu tenan nggo aku
mesti iso mikir batese pergaulanmu

wes cukop tak ujo koe cedak sopo wae
pesenku siji kabeh ono batas wajare
aku ra bakal brontak, ndak kur gawe kekancanmu rusak
cukop aku meneng nyaw-ng koe kepenak

gembredek ra karuan, roso pengen nguntap tenan
ngematke le temenan nganti iso mesra tenan
dipikir dewasa, ojo nganti salah paham
pancen koe pinter mileh konco sing ngacengan

madep mantep pas ro aku koe digawe ngguyu
lakon aku ning mburimu terbakar api cemburu
senajan aku ngerti kui ki kanca kancamu
ngires ati loro k-mat untu dadi ngilu

aku ra nuntut opo meneh nglarang keras
koe ameh cedak ro kancamu lanang
yen pancene tresnomu tenan nggo aku
mesti iso mikir batese pergaulanmu

wes cukop tak ujo koe cedak sopo wae
pesenku siji kabeh ono batas wajare
aku ra bakal brontak, ndak kur gawe kekancanmu rusak
cukop aku meneng nyaw-ng koe kepenak