artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

gafarock – wengi iki lyrics

Loading...

wengi iki pengen karo kowe
nyaw-ng bulan lengkap sak lintange
pating kerlip mengkono indahe

wengi iki tak tunggu neng kene
janjimu mbiyen bakal teko mrene
wes meh isuk kok raono kabare

aku kangen kowe, kangen tenan
pengen ketemu kowe, ra iso nahan
lan aku percoyo kowe bakal nembung janji
kok raono warto, atiku nelongso

ali ali uwes tak siapne
niat iki serius njaluk kowe
saiki kok malah burem dadine

aku kangen kowe, kangen tenan
pengen ketemu kowe, ra iso nahan
lan aku percoyo kowe bakal nembung janji
kok raono warto, atiku nelongso

aku kangen kowe, kangen tenan
pengen ketemu kowe, ra iso nahan
lan aku percoyo kowe bakal nembung janji
kok raono warto, atiku nelongso
kok raono warto, atiku nelongso


gafarock - wengi iki lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.