artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – nasib 1 lyrics

Loading...

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rew-ngi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo
semangat lan makaryo

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rew-ngi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo, semangat lan makaryo
semangat lan makaryo, semangat lan makaryo


nella kharisma - nasib 1 lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.