artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

via vallen – sekar doyong lyrics

Loading...

wes tak turuti kekarepanmu
nanging kowe ra iso ngedum wektu
nadjan uripku dicukupi
seneng lahire batinku mbok gerogoti

aku emoh nandang susah ning ati
ora ngene sing tak karepi
saikine kowe ngadoh teko ati
opo ono sing gandoli

senadjan toh aku sekar doyong
jiwo rogoku yo mung kanggo kowe
senadjan toh aku sekar doyong
jejege ati ra kepilu donyane

sakjane opo ono sing liyo
seprene kowe ra ono teko

wes tak turuti kekarepanmu
nanging kowe ra iso ngedum wektu
nadjan uripku dicukupi
seneng lahire batinku mbok gerogoti

aku emoh nandang susah ning ati
ora ngene sing tak karepi
saikine kowe ngadoh teko ati
opo ono sing gandoli

senadjan toh aku sekar doyong
jiwo rogoku yo mung kanggo kowe
senadjan toh aku sekar doyong
jejege ati ra kepilu donyane

senadjan toh aku sekar doyong
jiwo rogoku yo mung kanggo kowe
senadjan toh aku sekar doyong
jejege ati ra kepilu donyane

sakjane opo ono sing liyo
seprene kowe ra ono teko


via vallen - sekar doyong lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.