azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

2bona – jas sum za toa lyrics

Loading...

phone, call, cash, ѕвони
не сме веќе 2bona сега сме милиони
вредиме и више не мора да знаат они

веќе ми е cliché да сум подобар од нив

лом дроби грам рани ова душа ми хавана je
ладно се понашам, горам панама je
повеќе од јасно секој добро знае
кога делата си зборат нема кој да лае
ова срце нема место
ти го зема и го заеба
се потпиша на него за да траела
како тебе ниту една до сега не знаела
како тебе ниту една до сега не праела
(ce) designer (се), емоција (не) slow+mo гола ја снимам hd
бом+бом+бомба темпирана е
ѕвони кога пијана е

возиме ко murciélago
јас сум за тоа бејбе
јас сум за тоа, jас сум за тоа
да ми го промениш планот
јас сум за тоа бејбе
и ако твоите намери добро ги знам

гледам big bang, време лета, replay, нема
јас сум за тоа бејбе
мириса на злочин, нема фер плеј, нема
јас сум за тоа бејбе

може ќе се сменам
но ти си тука секад да ме вратиш коа треба
памти го најдоброто и коа ќе ме нема
таков сум од секад, малку даам, многу земам
и дур ноќтта е млада, ја надеж иам барем
шеќерот ми е другар, сонот срушен ми го знае
мала ако не знаеш каде
jа не викам курва си ако подобар најдеш
самата знаеш, јас сум посебен
но посебно е се што сум праел а сум немал
но моментот никој не го знае
никој не го знае
памти го најдоброто и коа ќе ме нема
ти си секад тука као тетоважа
за неа плаќам али болката ја сакам
свирам ноти а душава ко камен
само банкноти и се чувствувам ко заледен.

возиме ко murciélago
јас сум за тоа бејбе
јас сум за тоа, јас сум за тоа
да ми го промениш планот
јас сум за тоа бејбе
и ако твоите намери добро ги знам

гледам big bang, време лета, replay, нема
јас сум за тоа бејбе
мириса на злочин, нема фер плеј, нема
јас сум за тоа бејбе
и ако твоите намери добро ги знам
јас сум за тоа, јас сум за тоа
и ако твоите намери добро ги знам
изгледа пишано е да останам сам