azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

2bona – moet lyrics

Loading...

[рефрен:]
стај флаша во лед може
од кока трнат нозе
знам се ќе биде во ред
за сите рани сипам моет
вечер се е за нас , а тоа ми треба
еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам

[1. таско]
тргнав јас напред и позади оставив
сите лоши моменти и празните зборови
стојам на своето цврсто ко споменик
ветив јас успех и целта ја поставив !
стај флаша во лед може вечерва ти сипај само moët rose
ти чувај ме од горе боже животов коцка, нема назад освен
да ме стави млад доле, а само горе имам поглед
кој ме мотивира јас да успеам и земам се што може

[bridge:]
флаша у лед славиме живот поминало се и не ми е криво
мајко можеш да спиеш ти мирно патот е чист не грижи се креваме ниво

[рефрен:]
стај флаша во лед може
од кока трнат нозе
знам се ќе биде во ред
за сите рани сипам моет
вечер се е за нас , а тоа ми треба
еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам

[2. тонито]
сеа колку и да земам не е доволно
само да е луксуз да е комфортно
веке не осеќам бол ко да ме погледна бог
сме виделе многу, на раните сол
сме немале колку што имавме сон
и сега баш се ни е топ , ко да не погледа бог
немаше простор за солзи, газиме асвалтот гори је!
оваа улица знае за моите рани, а неjќе брат ништо да збори је!
сеа скупи као роаминг, телефонот ми ѕвони као бррр ало!
од dc почна ова и ново лисиче будало бррр брр ало ало !

[bridge:]
флаша у лед славиме живот поминало се и не ми е криво
мајко можеш да спиеш ти мирно патот е чист не грижи се креваме ниво

[рефрен:]
стај флаша во лед може
од кока трнат нозе
знам се ќе биде во ред
за сите рани сипам моет
вечер се е за нас , а тоа ми треба
еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам