azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

2bona – pishtoli i rozi lyrics

Loading...

[chorus]
овдека некоj чека ред
да завземе место во ова срце, не е fair
да ме боли, што не можам друга да пуштам sorry!
jа не знам ништо друго освен да заебам, боли…

кога срце ми крадеш и не е fair
како ме мами и не е fair…
а се друго пролазно е
без тебе ме нема мене

а вечер sвони, преопасни дози
за мене има нови, преопасни пози
од рака не ми оди, лоша срека носи
опасно ложи, ко пиштоли и рози

[verse 1]
дискриминира но ги нервира кога доминира она
не ме дира, што jас кризирам по тебе да те пробам
дои да те возам, си толку добра
ти да ми ролаш, дур пари броjам

[chorus]
овдека некоj чека ред
да завземе место во ова срце, не е fair
да ме боли, што не можам друга да пуштам sorry!
jа не знам ништо друго освен да заебам, боли…

кога срце ми крадеш и не е fair
како ме мами и не е fair…
а се друго пролазно е
без тебе ме нема мене

а вечер sвони, преопасни дози
за мене има нови, преопасни пози
од рака не ми оди, лоша срека носи
опасно ложи, ко пиштоли и рози

[verse 2]
горчиш ко пелин, на лик ванила си
некад боли, но крива си
во тебе тоj мир ме лаже но дива си
само ти знаеш чива си (je je)
и кога ти инат си (je je)
странуваме ривали (je je)
jа не сакам друго, ми го блокираш умот

и нека мразат сите знаат е за џабе
додека лаат jа и ти сме on the top
ако ти требам знаеш каде да ме наjдеш
за сите срушени сонови дупли шток

[chorus]
а ме боли ej
кога срце ми крадеш и не е fair ej
како ме мами и не е fair ej
а се друго пролазно е
без тебе ме нема мене

а вечер sвони, преопасни дози
за мене има нови, преопасни пози
од рака не ми оди, лоша срека носи
опасно ложи, ко пиштоли и рози

(пиштоли и рози х4)