azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

didi kempot – tresno putih lyrics

Loading...

sopo sing salah, sopo sing keliru
aku wes ngalah, kowe sing mlayu
tresno sing putih sak iki ning wes malih
kowe ninggal aku, ra gelem mulih

biyen janjine tresno selawase
nanging nyatane cukup s-m-ne
manise lambe malih kari paite
omonganmu ora ono nyatane

rambut nganti sikil wes tak pasrahke
nanging kowe sek golek liyane
atiku bingung kudu kepiye
duh biyung nasibku kok koyo ngene

sopo sing salah, sopo sing keliru
aku wes ngalah, kowe sing mlayu
tresno sing putih sak iki ning wes malih
kowe ninggal aku, ra gelem mulih

rambut nganti sikil wes tak pasrahke
nanging kowe sek golek liyane
atiku bingung kudu kepiye
duh biyung nasibku kok koyo ngene

biyen janjine tresno selawase
nanging nyatane cukup s-m-ne
manise lambe malih kari paite
omonganmu ora ono nyatane

rambut nganti sikil wes tak pasrahke
nanging kowe sek golek liyane
atiku bingung kudu kepiye
duh biyung nasibku kok koyo ngene
duh biyung nasibku kok koyo ngene