azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

dike mawar sabrina – atiku dudu watu lyrics lyrics

Loading...

aku ra kuat terus mbok larani
aku ra kuat terus mbok apusi
cobo awakmu ngerti rasane
sing ditresnani ngelarani

opo tresnoku sek kurang gede
nganti awakmu nompo liyane
opo awakmu ra mesakne aku
tego gawe loro batinku

atiku iki dudu songko watu
yen dilarani ora biso tatu
siji njalukku welasono aku
wes cukup tatu sing tak tompo

aku ra kuat terus mbok larani
aku ra kuat terus mbok apusi
cobo awakmu ngerti rasane
sing ditresnani ngelarani

opo tresnoku sek kurang gede
nganti awakmu nompo liyane
opo awakmu ra mesakne aku
tego gawe loro batinku

atiku iki dudu songko watu
yen dilarani ora biso tatu
siji njalukku welasono aku
wes cukup tatu sing tak tompo
wes cukup tatu sing tak tompo