artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

duo dolly – yang lyrics

Loading...

yang sayang
mulio aku kangen tenan
sedino opo sewengi
kancanono aku

gerimis ing wayah sore
nganti wengi raono terange
wong kangen koyo ngene rasane
tansah kelingan wae

udan dalane lunyu
lintange ndelik, bulane turu
aku rindu, rindu pengen ketemu
opo wes lali aku

yang, sayang, mulio aku kangen tenan
s-m-nit opo sedetik tilikono aku
yang, sayang, mulio aku kangen tenan
sedino opo sewengi kancanono aku

gerimis ing wayah sore
nganti wengi raono terange
wong kangen koyo ngene rasane
tansah kelingan wae

udan dalane lunyu
lintange ndelik, bulane turu
aku rindu, rindu pengen ketemu
opo wes lali aku

yang, sayang, mulio aku kangen tenan
s-m-nit opo sedetik tilikono aku
yang, sayang, mulio aku kangen tenan
sedino opo sewengi kancanono aku

yang, sayang, mulio aku kangen tenan
s-m-nit opo sedetik tilikono aku
yang, sayang, mulio aku kangen tenan
sedino opo sewengi kancanono aku


duo dolly - yang lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.