azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

esa risty – nate janji lyrics

Loading...

biyen nate janji
ning ngarep motoku
janjimu ning aku
nganti anak anak putu

nanging mung nyatane
ora ono bukti
kowe ngapusi aku
kowe mengkhianatiku

kowe tak tresnani
jebule kowe mblenjani
tak trimo ngalah
timbang aku malah susah

kowe tak tresnani
jebule kowe mblenjani
tak trimo mundur
timbang ati soyo ajur
kerono janji manismu

biyen nate janji ning ngarep motoku
janjimu ning aku nganti anak anak putu
nanging mung nyatane ora ono bukti
kowe ngapusi aku, kowe mengkhianatiku

kowe tak tresnani, jebule kowe mblenjani
tak trimo ngalah, timbang aku malah susah
kowe tak tresnani, jebule kowe mblenjani
tak trimo mundur, timbang ati soyo ajur

kowe tak tresnani, jebule kowe mblenjani
tak trimo ngalah, timbang aku malah susah
kowe tak tresnani, jebule kowe mblenjani
tak trimo mundur, timbang ati soyo ajur kerono janji manismu