artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ghea monderela – tresno suci lyrics

Loading...

senenge ati ra koyo dino iki
wong sing tak tresnani bakal nemoni
tentreme atiku yen nyanding sliramu
nadyan mung sedelo rasane wes lego

roso kangen ning atiku
ora liyo mung sliramu
tumetes eluh ning pipi
bukti cintaku yang suci

manise rasane madu
tak semanis kecupanmu
halus lembut belaianmu
membuatku selalu rindu

opo salah roso iki
bila ku sayang padamu

senenge ati ra koyo dino iki
wong sing tak tresnani bakal nemoni
tentreme atiku yen nyanding sliramu
nadyan mung sedelo rasane wes lego

roso kangen ning atiku ora liyo mung sliramu
tumetes eluh ning pipi bukti cintaku yang suci
manise rasane madu tak semanis kecupanmu
halus lembut belaianmu membuatku selalu rindu

opo salah roso iki bila ku sayang padamu
opo salah roso iki bila ku sayang padamu


ghea monderela - tresno suci lyrics are property and copyright of their owners and provided for educational purposes and personal use only.