azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

jihan audy x cak percil – emoh sing liyo lyrics

Loading...

sayang sekarang kamu dimana
janji jemput aku pulang kerja
bosen aku nunggu lama
kok nggak datang datang juga

sampai sakit pinggang, pegel linu
nunggu datangnya kamu

sepurane telat nggonku teko
ojo nggedek nggedekno perkoro
yo mung kowe sing tak tresno
ojo nganti kowe loro

wes ora usah patek ngersulo
nyedako tak wehi tombo

aku sudah tak percaya semua alasanmu
karena yang aku rasa kamu tak mengerti aku, capek rasanya
wes ojo dinggo perkoro, sumpah aku tresno
sing gumantung jero dodo mung kowe raono liyo, ora ono liyo

yen uwes jodone bakal ditemokne
wes mulai saiki tresnaku mbalik ning kowe
kamu dan aku jadi jodo selawase

oskadon sp pancen ngeten tenan
pegel linu, nyeri otot, oskadon sp moh sing liyo
ji ro lu pat mo nem tulungono
oskadon sp (masuk) oskadon sp (mening) oskadon sp (piye)
pancen ngeten tenan

oskadon sp pancen ngeten tenan
pegel linu, nyeri otot, oskadon sp moh sing liyo
ji ro lu pat mo nem tulungono
oskadon sp (masuk) oskadon sp (mening) oskadon sp (piye)
pancen ngeten tenan

pegel linu nyeri otot
ngombe oskadon sp