azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

topik sudirman – saklawase lyrics

Loading...

pancen aku ra sempurno
ijik akeh salah kurange
nanging aku bakal ngek’i bahagia
nganti sok mben, nganti tuek
donya mandek mubeng

saklawase atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu neng aku
tresnamu ra bakal dadi pilu

saklawase ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan saiki ora bakal
mergo kowe masa depan

atiku nggo kowe, ragaku nggo kowe, saklawase

mugo mugo susah seneng loro sehat bareng bareng
aku ora sempurno nanging kowe sempurno
dadio wong sing bakal nyempurnakke uripku hoo ooo

saklawase atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu neng aku
tresnamu ra bakal dadi pilu

saklawase ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan saiki ora bakal
mergo kowe masa depan