azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

velicha anaconda – cubo kowe dadi aku lyrics

Loading...

aku ngiro aku sing ditresnani
aku ngiro aku sing disayangi
nanging saiki aku iki wes ngerti
nyatane aku mung diapusi

ora pisan pindo kowe ngomong tresno
nanging nyatane aku mbok gawe loro
tembung tresnomu mung abang abang lambe
mergo janjine seje karo nyatane

cubo kowe sing dadi aku
opo kowe gelem diapusi
opo kowe ra nduwe ati
nganti tego gawe loro ati

cubo kowe ngerti atiku
mung awakmu sing ning atiku
bedo tenan kowe karo aku
opo pancen iki wes nasibku

cubo kowe sing dadi aku
opo kowe gelem diapusi
opo kowe ra nduwe ati
nganti tego gawe loro ati

cubo kowe ngerti atiku
mung awakmu sing ning atiku
bedo tenan kowe karo aku
opo pancen iki wes nasibku, opo nasibku