azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

vita alvia – salah cilik lyrics

Loading...

dudu niat sun ngelarani riko
dudu niat ingsun natoni riko
gedigi mergo sun seru welase
nong riko sun seru abote

sing sun kiro riko arep keweton
gematos ngomong sun arep dimaru
yowes kebuka law-ng atin riko
ngumbah roso kanggo wong liyo

salah cilik riko gede gedekno
omong isun sing tahu riko gatekno
aran manungso sing luput duso
isun mung biso njaluk sepuro

salah cilik riko gede gedekno
omong isun sing tahu riko gatekno
aran manungso sing luput duso
isun mung biso njaluk sepuro

sing sun kiro riko arep keweton
gematos ngomong sun arep dimaru
yowes kebuka law-ng atin riko
ngumbah roso kanggo wong liyo

salah cilik riko gede gedekno
omong isun sing tahu riko gatekno
aran manungso sing luput duso
isun mung biso njaluk sepuro

salah cilik riko gede gedekno
omong isun sing tahu riko gatekno
aran manungso sing luput duso
isun mung biso njaluk sepuro

salah cilik riko gede gedekno
omong isun sing tahu riko gatekno
aran manungso sing luput duso
isun mung biso njaluk sepuro

salah cilik riko gede gedekno
omong isun sing tahu riko gatekno
aran manungso sing luput duso
isun mung biso njaluk sepuro