azlyrics.biz
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

arya satria – jembatan nguri dadi saksi lyrics

Loading...

jembatan nguri sing dadi saksi
naliko kowe ngucap janji suci
neng jembatan nguri kowe ninggal janji
janji wong loro sehidup semati

jembatan nguri sing dadi saksi
kowe mutuske tresnoku sing suci
mergo wong tuamu ora ngijini
aku lan kowe dadi siji

aku ngiro tresnamu gede
aku ngiro sayangmu gede
aku ra ngiro kowe ninggal aku
mergo wong tuamu ra setuju

neng kene kowe pamit karo aku
abot pilihane wong tuamu
loro lan sesek rasane neng dodo
nyaw-ng kowe karo wong liyo

aku ra ngiro kowe tego medot tali tresno
duh gusti kulo nyuwun kuat kelangan tresno

aku ngiro tresnamu gede
aku ngiro sayangmu gede
aku ra ngiro kowe ninggal aku
mergo wong tuamu ra setuju

neng kene kowe pamit karo aku
abot pilihane wong tuamu
loro lan sesek rasane neng dodo
nyaw-ng kowe karo wong liyo

aku ra ngiro kowe tego medot tali tresno
duh gusti kulo nyuwun kuat kelangan tresno